Özlem İç Giyim 1985 yılında iç giyim imalatı ile tekstil sektörüne girmiştir. Daha sonraları ise 1992 yılında İstanbul Yeşildirek'de toptan satış mağazası açmış ve bu günlere gelmiştir.
Sektörde 20. senesini geride bırakan firmamız, Türkiye çapında ismiyle, kalitesiyle her geçen gün büyümüş ve adıyla aranan bir marka olmuştur. Türkiye genelinde yükselen firmamız Donex ve Adorapple markaları ile yurtdışında başta Fransa, Almanya, Azerbaycan, Moskova, Sırbistan, Bosna Hersek ve Yunanistan olmak üzere çok sayıda ülkeye ihracat yapmaktadır.
İmalatını İstanbul Zeytinburnunda sürdüren Özlem İç Giyim deneyimli personeli ve son sistem makine parkuru ile kaliteli ve hijyenik ürünler üretmektedir. Yapılan her işte insan sağlığına ve ürün kalitesine özen gösteren firmamızın bütün ürünlerinde bunu rahatlıkla farkedebilirsiniz. Bay bayan ve çocuk iç giyimiyle, pijama ve gecelik çeşitleriyle her zaman sizlere daha iyi hizmet verebilmek gayretinde olan firmamızın amacı tüketiciye en iyiyi en güzeli ve en kaliteliyi sunarken her kesimden insanın alabileceği uygun fiyatlarda ürünler sunmak olmuştur. |
|